El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PPC vol recuperar la inversió en escoles bressol i una reforma horària “realista”
  • CA

El PPC ha registrat sengles propostes de resolució al Parlament, coincidint amb el ple sobre els drets de les dones que s’hi celebra aquesta setmana, en què demana al Govern que recuperi la inversió en escoles bressol “com a mesura per facilitar la conciliació” i que, com a primer pas, els pressupostos de 2020 contemplin les transferències als ens locals destinades a llars d’infants. Així mateix, els populars volen que la Generalitat posi en marxa una reforma horària “realista i possibilista” i que s’impulsin mesures de conciliació de la vida laboral i personal.

Pel que fa a la lluita contra la violència de gènere, insten el Govern a reforçar les unitats d’atenció i protecció de què disposen els Mossos d’Esquadra i que se’n garanteixi la presència a tot el territori català. El PPC també proposa que s’ampliï el nombre de places disponibles a pisos-pont per a dones víctimes de violència masclista.

Altres aspectes plantejats pels populars passen perquè la Generalitat impulsi, juntament amb empreses privades, la selecció de personal mitjançant el conegut com a currículum anònim i cec, que avalua els candidats en funció dels mèrits i no del seu sexe o aparença, i que s’implementin incentius fiscals a les organitzacions que contractin dones després de ser mares.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa