El PP vol que Sánchez lligui curt les autonomies en la gestió de la Covid-19

Reclama al president que "assumeixi la seva responsabilitat" en el retorn a l'escola i que hi hagi "coordinació" entre territoris

El PP ha reclamat al govern espanyol que "assumeixi la seva responsabilitat" i deixi de "mirar cap a un altre costat" després de la reunió que el líder dels populars, Pablo Casado, ha mantingut aquest dimecres amb consellers i portaveus de Sanitat i Educació del partit. En un missatge difós pel PP, la vicesecretària de Política Social, Ana Pastor, ha demanat "un pla coordinat de tornada a les aules" per a totes les autonomies. "El que es faci en un lloc d'Espanya per prevenir la infecció" ha de ser "igual o similar al que es faci en un altre", ha dit Pastor, que ha afirmat que cal garantir un retorn a les aules presencial.

El Ministeri d'Educació, el de Sanitat i les conselleries autonòmiques dels dos àmbits mantindran una reunió dijous per abordar la tornada a l'escola. El PP creu que la presencialitat és "el millor model d'aprenentatge" i demana test diagnòstics a professors i que s'asseguri l'ús de mascarets i manteniment de distàncies de seguretat.

 
 

Comentaris