PP, PSOE i Cs defensen la sentència en una carta conjunta als eurodiputats

Reclamen la cooperació del “conjunt de les forces polítiques democràtiques” per defensar “la normalitat institucional”

Les delegacions del PP, el PSOE i Ciutadans han defensat en una carta conjunta a tots els eurodiputats que la sentència de l’1-O és resultat d’un “judici just”. La missiva firmada pels caps dels grups, Dolors Montserrat (PP), Javier Moreno (PSOE) i Lluís Garicano (Cs) assegura que les accions dels condemnats van constituir un “greu atac” a “l’estat de dret i democràtic” espanyol. “Espanya ha assegurat que aquest desafiament rebia la resposta legal adequada a través d’un judici imparcial i amb totes les garanties”, afirmen.

Tots tres reclamen “la responsabilitat i la cooperació del conjunt de les forces polítiques democràtiques” per defensar “la normalitat institucional” i “la convivència a Catalunya”. “Fem una crida a la preservació de l'ordre públic, de la vida ciutadana i del normal funcionament dels serveis públics a Catalunya”, demanen al final de la carta.

 
 

Comentaris (3)
Andreuenc_Dani Fa 4 mesos
Meravellos! Demanar a la resta de paisos europeus que col.laborin i donin suport a la seva actuació feixista i venjativa. Si Europa fos decent ja estarien preparant uns macrojudicis contra el feixisme espanyols. Malparits de merda.
Excusatio non petita, accusatio manifesta. Fa 4 mesos
Algú sap de cap altre país que hagi de enviar al Parlament Europeu cartes explicant i justificant les seves sentències? O fer lloar la democràcia espanyola a personatges més o menys coneguts, quasi tots a pagament, en videos de la Espanya en globus?
Sanchez, líder del desastre. Fa 4 mesos
Que tots els dirigents polítics espanyols s'hagin d'agrupar, per justificar una sentència completament abusiva i basada en un relat inventat, és esperpèntic. Ens mostra una espanya decadent, que ha perdut el nord.