El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP insta Sánchez a “triar” entre els pressupostos de “Montero i els d’Iglesias”
  • CA

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, diu que estan “esperant” veure els comptes que presenta el govern espanyol però que Sánchez ha de “triar” entre els de “Montero i els d’Iglesias” i si “traeix Europa o als seus socis”. A la roda de premsa posterior al Comitè de Direcció del partit, García Egea ha afirmat que Casado sempre ha tingut la mà estesa i “capacitat d’arribar a acords” però que és l’executiu qui s’ha “d’aclarir”. “Nosaltres ja estem asseguts parlant amb totes les forces a la Comissió de Reconstrucció i hem aprovat dos documents importantíssims”, ha dit. Malgrat això, ha afirmat que els comptes estatals no poden ser “una arma per mantenir un govern de coalició on no es posen d’acord”.

“Per reconstruir l’economia sí que ens trobaran però per tirar-ho tot per la borda, no”, ha afegit. García Egea ha afirmat també que el Sánchez ha promès coses a Europa i als seus socis que són “incompatibles entre si” i que si el president s’hagués endut Iglesias a negociar a Europa, “el resultat no hauria estat el mateix”. “Abans de demanar a la resta que analitzem les comptes, haurien de consensuar entre ells una posició comuna”, ha insistit.

 

La gestió dels rebrots

El secretari dels populars ha criticat, a més, la gestió que el govern espanyol està fent dels rebrots de coronavirus i ha dit que les ha enganxat “fora de joc” i sense “un pla alternatiu”. Això ha provocat, ha dit, que moltes CCAA hagin hagut de prendre decisions sobre l’ús de mascaretes pel seu compte i ha demostrat que era “mentida” que no es podia confinar la població sense estat d’alarma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa