El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
PP i C’s, satisfets amb la sentència
  • CA

Enric Millo, el nou portaveu del PPC al Parlament, ha recordat al govern de la Generalitat que “les normes hi són per complir-se” i que la sentència del Suprem ratifica el que el seu partit ha estat demanant. “A Catalunya hi ha dues llengües.

El català és vehicular i el castellà també ho ha de ser”, ha resumit Millo. En aquesta línia, ha continuat dient que “els alumnes han de poder estudiar en castellà i, per això, els pares han reclamat els seus drets, fugint del reduccionisme”.

Per altra banda, el president de C’s, Albert Rivera, ha celebrat aquest dimecres que la sentència del Tribunal Suprem (TS) sobre el model d’ensenyament del català en les escoles hagi enterrat la immersió obligatòria i doni començament al model de “convivència” lingüística a Catalunya.

En un comunicat, ha avisat que al futur president de la Generalitat, Artur Mas, i als nacionalistes “no els queda més remei que acceptar el model constitucional i legal, que és el del bilingüisme i no el de la imposició de la immersió monolingüe en català”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa