El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
PP i Cs burxen Buch perquè actuï contra Tsunami Democràtic
  • CA

L’acció prevista per Tsunami Democràtic aquest dimecres en motiu del Clàssic que es disputarà al Camp  Nou ha fet que les mirades més inquisidores sobre el moviment es dirigeixin al conseller de l’interior, Miquel Buch, a l’inici del ple del Parlament on se celebra una sessió de control al Govern. Tant el PP com Cs han reclamat a Buch que actuï per esbrinar qui hi ha darrere d’una organització que consideren que “atempta contra els drets fonamentals de la majoria”, ha dit el diputat de Cs Matías Alonso. Per la seva banda, el president del PP català, Alejandro Fernández, ha avisat Buch que hauria d’actuar contra el Tsunami perquè ja no se salvarà de ser “el botifler més gran del regne” i que si no fa res acabarà sent un “incompetent” a ulls de la ciutadania que no es declara independentista.

Tant Alonso com Fernández han interrogat insistentment Buch sobre qui hi ha darrere de Tsunami i han titllat l’organització de “grup gens democràtic” (Alonso) i “gairebé mafiós” (Fernández). Les dues formacions han denunciat que aquesta organització sembli tenir “iimpunitat” per actuar a l’espai públic.

Buch no ha informat de les “sospites” que pugui tenir sobre el Tsunami i ha afirmat que ningú ha demanat permís per les convocatòries de manfiestació d’aquesta tarda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa