El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP admet que el CNI vigila Puigdemont
  • CA

 

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, no ha tingut cap mirament per explicar que el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) vigila les passes de Carles Puigdemont a Brussel·les i tots els seus moviments. Així ho ha admès en una entrevista a Antena 3 emesa aquest matí al respondre a una pregunta sobre la hipòtesi que Puigdemont arribès al Parlament d’amagat i poguès ser investit. 

 

Una possibilitat que Hernando no ha descartat perquè “qualsevol hipòtesi amb Puigdemont és possible” perquè “tot és un circ”. “Si trepitja territori espanyol haurà d’anar a declarar al Tribunal Suprem com altres companys de Govern”, ha assenyalat. “Els serveis d’intel·ligència estan per ser intel·ligents tot i que a vegades no ho són”, ha recordat. Una referència velada a la primera marxa de Puigdemont després del 27O. 

 

“Cal acabar amb aquest circ d’una vegada per totes”, ha afegit. El portaveu popular ha acusat al  procés “d’estar mort” i ha titllat els seus líders de “zombis polítics” i que tots els seus dirigents “acabaran inhabilitats i alguns a la presó”.

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa