El PP acusa Sánchez d'equiparar la Generalitat "als governs de França o Alemanya"

Montesinos denuncia que és "molt greu" que el PSOE estigui negociant amb ERC "en la penombra"

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha reclamat a Pedro Sánchez que aclareixi si considera "que la Generalitat és el mateix que el govern de França o Alemanya" i si donarà tracte de cap d'Estat a Quim Torra. Montesinos ha remarcat que els socialistes han d'aclarir què significa que parlin de "reconeixement mutu institucional" al comunicat conjunt amb ERC i ha dit que és "molt greu" que el PSOE estigui negociant "en la penombra" amb "aquells que volen destruir Espanya". En roda de premsa aquest dimarts després de la reunió del Comitè de Direcció dels populars, Montesinos ha denunciat que Sánchez "ha triat la via radical" i que, per això, el PP no pot facilitar la seva investidura sinó que es mantindrà "ferm i responsable".

Sobre les declaracions de la portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, i de l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, que han dit que la situació actual amb el conflicte a Catalunya és més greu que la que hi havia en l'època d'ETA, Montesinos ha evitat condemnar-les o recolzar-les explícitament.

 

Montesinos ha dit que és compatible defensar les víctimes d'ETA amb la denúncia "alta i clara" dels pactes i negociacions del PSOE "que volen destruir la igualtat entre espanyols".

 

Comentaris