Portabella titlla de "caricatura" el debat entre Hereu i Trias

El líder d'ERC a Barcelona creu que ambdós candidats dependran d'altres partits, motiu pel qual desmereix el format del debat

El candidat d'ERC-Rcat-DC a l'Alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, ha qualificat de "caricatura" el cara a cara celebrat a Rac1 entre l'alcalde, Jordi Hereu, i el candidat de CiU, Xavier Trias, perquè ofereix una visió "molt reduïda" de la realitat, ha valorat.

En declaracions als periodistes, ha assegurat que tant Hereu com Trias saben que no podran governar sols i que necessitaran el suport d'altres formacions, per la qual cosa creu que un cara a cara entre tots dos "restringeix les oportunitats de la ciutadania".

Portabella ha sentenciat que aquests debats afebleixen la democràcia, i s'ha negat a opinar sobre el contingut del debat a dos.

Malgrat la seva concepció dels debats cara a cara, Portabella va reptar, via Twitter, Trias a celebrar-ne un després que el convergent s'oferís a realitzar-ho, encara que ha reconegut que no ha obtingut resposta del candidat de CiU.

Crítiques del PP


El candidat del PP a l'Alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha acusat a Xavier Trias, d'haver exercit de "vicealcalde" d'Hereu en moltes ocasions durant l'últim mandat, "encara que ara es barallin perquè hi ha eleccions", s'ha queixat. Segons el líder popular, Hereu i Trias han pactat qüestions que han afectat directament a Barcelona, com la Consulta de la Diagonal o el govern de l'Àrea metropolitana de Barcelona.

 
 

Comentaris