El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Portabella: “Incorporo Laporta per mantenir els quatre regidors”
  • CA

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona i candidat d’Unitat per Barcelona a les properes eleccions municipals, Jordi Portabella, ha reconegut avui en una entrevista a TV3 que va decidir incorporar Joan Laporta, exlíder de SI, com a número dos de les seves llistes per garantir els quatre regidors que va aconseguir ara fa quatre anys.

“Incorporo Laporta per mantenir els quatre regidors perquè sinó podríem estar pitjor”, ha confessat Portabella, líder de la coalició formada per ERC, Rcat i Democracia Catalana. El republicà ha reconegut que estava preocupat perquè es reproduís a Barcelona la davallada de vots que els republicans van patir en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.

Portabella també ha reconegut que el pacte amb Laporta va generar discrepàncies al si del partit i un gran debat, però, malgrat les recances d’alguns, “ara hi ha un acord d’unanimitat”. En aquesta línia, Portabella també ha desmentit que el parlamentari “tingui cap interès per ERC com a partit”.

Finalment, respecte les seves aspiracions de cara el futur congrés d’ERC, el candidat republicà a l’Ajuntament de Barcelona ha assegurat que els seus “moviments són exclusivament de cara les municipals” i no s’ha mostrat disposat a saltar-se el pacte que han arribat els homes de Calàbria, no parlar d’aquest tema fins després del 22-M.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa