El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Portabella ha tingut contactes amb el sector catalanista del PSC i SI de cara a una possible coalició
  • CA

El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha afirmat avui que el partit pretén crear un “tercer espai” que aglutini a l’àmbit municipal les candidatures que comparteixin l’objectiu de la independència de Catalunya. En declaracions a Catalunya Ràdio, Portabella ha dit que ha mantingut contactes amb “socialistes que consideren que s’ha d’anar més enllà, que estan desenganyats, que no creuen amb l’estructura actual de relació amb el PSOE que té el PSC”.

El president del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya al consistori barceloní ha afegit que no renunciaran a les seves sigles, tot i que no tenen perquè ser les úniques. Per Portabella “el que s’ha de fer és un lloc paraigua on tothom s’hi trobi còmode i en el qual es pugui anar sumant esforços”.També ha dit que seria positiu que Josep-Lluís Carod-Rovira participés en la campanya electoral de les municipals, i així l’hi ha fet saber.

Portabella també ha explicat que ha tingut contactes amb Solidaritat Catalana però ha negat que hagi tingut cap contacte directe amb Joan Laporta, que aquest dissabte va obrir la porta a la seva possible candidatura a l’alcaldia de Barcelona. Segons ha explicat, de moment les converses les porten a terme altres persones dels dos partits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa