El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ponsatí s’excusa per la seva “crítica sarcàstica” sobre la gestió del coronavirus
  • CA

L’eurodiputada de JxCat Clara Ponsatí s’ha excusat per haver dit la frase “De Madrid al cel” en referència a la gestió del coronavirus a la capital de l’Estat. En un missatge a través del seu compte de Twitter, Ponsatí ha explicat que ha esborrat la “crítica sarcàstica” sobre la gestió de la crisi. “M’excuso a la gent de bona fe que s’ha sentit ferida” afirma per després afegir que té germanes vivint a Madrid. De fet, considera que s’han fet “interpretacions interessades” sobre la seva polèmica frase. Cs ha demanat a l’Eurocambra que sancioni Ponsatí i Puigdemont per “burlar-se” dels morts per coronavirus a Madrid. L’expresident de la Generalitat va compartir la piulada de Ponsatí.

Ponsatí veu “inacceptable” que en lloc d’ordenar el confinament i aïllament total de les zones de més risc, “com han fet tots els països amb una situació semblant i ha fet el Govern a Igualada”, es dediquin a fer campanyes publicitàries de “nacionalisme espanyol per lluitar contra un virus”.

Així mateix, també ha qualificat d’inacceptable que no només no es confini Madrid sinó que es prohibeixi que els catalans es puguin confinar per tal de reduir la mobilitat i protegir-se, que és, segons ha dit, el que fan tots els països amb “criteri científic”. L’eurodiputada de JxCat ha criticat que el govern espanyol no deixi que els catalans puguin prendre mesures com les de Dinamarca o Portugal i “exposi la seva pròpia gent treballadora” com diu que s’ha vist en les imatges de metro a Madrid “absolutament ple de gent”. “Precisament per això PP i Vox han aplaudit Sánchez”, ha afegit.

Ponsatí acaba dient que espera que tots els mitjans de comunicació que van fer “interpretacions perverses” expliquin ara la seva “intenció real” de la frase “De Madrid al cel“. “Aquesta gestió és una irresponsabilitat per tots els treballadors i crec que aquí s’explica prou bé el perquè”, afegeix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa