Ponsatí avisa: "No som el 80%"

L'exconsellera insta a reflexionar sobre el suport de Manuel Valls a la líder de BComú

L'exconsellera d'Ensenyament de la Generalitat Clara Ponsatí ha demanat aprendre "les múltiples lliçons que va deixar el dia d'ahir", en què la líder de BComú, Ada Colau, va ser reelegida alcaldessa de Barcelona amb els vots del PSC i de tres regidors del grup de Manuel Valls. "Sap greu, però no som el 80%", ha escrit en un missatge de Twitter que ha acompanyat d'una fotografia de Colau sostenint la vara d'alcaldessa amb Valls aplaudint-la dempeus. Tot i que ERC va ser la força més votada a les eleccions municipals i que Ernest Maragall va presentar candidatura per ser alcalde, els vots dels republicans i de JxCat van ser insuficients davant de la majoria absoluta que va aconseguir Colau.

 
 

Comentaris (11)
Federalista/confederalista Fa 5 mesos
El 70 % dels 5.000 votants a favor de Valls varen donar la corona a la colau, ni 80 % ni xorrades, tot una mentida com sempre.
Miquel Fa 5 mesos
Hi ha un 80% de catalans a favor d'un referèndum d'autodeterminació, legal i vinculant.
Santo Job Fa 5 mesos
Mentida. No ets capaç de dir d´on et treus aquesta dada. Perquè si la treus de la enquesta que va fer el diari Ara...malament rai noi. Ni de conya hi ha un 80% de catalans que volen referendum, això é suna mentida de proporcions còsmiques que només s´empassen els ciutadans ingenus als que és molt i molt fàcil enganyar. Fes-t´ho mirar. No em creguis a mi, busca a veure d´on surt aquesta dada i veuràs que és senzillament falsa.
federalista Fa 5 mesos
si josep maria sou tants que hem tret mayoria absoluta amb mig ciutadans i sense el pp, encara ens falten els 3 de ciutadans i els 2 del pp que no ha fet ni falta 15 front a 26 josep maria son matematiques i si home si sense graupera que cony 20 no 35 home jajajajaajaj no sou mes rucs perque no us entreneu, barallats dividits, i minoritaris, aco es la trista realitat dels indepres dels condadets catalans, ara a osona bages i nord tractoria sou el 90 per cemnt o mes fins els porcs son indepres
Inde Fa 5 mesos
Los que votaron Colau como alcaldesa , no forman parte del 80% forman parte de los vividores de siempre ,que les importa un rábano el ciudadano . Son seudo políticos cuya unica meta es seguir cobrando .
josep maria Fa 5 mesos
clara, que no som tan curtets, si no hi ha un 80% de catalans hi ha un 75% que vol un referèndum, i si no anem una mica units ens anirem fotent d'òsties com sempre. Si CUP i Graupera haguessin anat junts i ERC i PDCAT també entre tots haguessin tret més de 20 regidors i avui tindríem un indepe a l'ajuntament. Però clar, vostè, com a bona economista de la necessitat en fa virtut i així va "xupant" de la mamella !!!!
No trates de arreglarlo Fa 5 mesos
No 80, ni 75, ni 70 ..... ni 50%. El secesionismo nunca ha pasado del 50% en ninguna elección.
Jo Fa 5 mesos
Està molt clar que no som el 80% els que volem votar i decidir. La immigració espanyola promoguda pel franquisme ha complert el seu propòsit. A més, és trist comprovar també que hi ha moltíssims habitants de Catalunya (els votants de PSOE i Ciudadanos) que són partidaris del 155, la presó, l"a por ellos", ... i són clarament xenòfobs.
La que faltava. Fa 5 mesos
Gràcies senyora sàvia i creguda per recolzar la llista de Graupera, que ha fet perdre 4 regidors independentistes, una cosa que ja es va advertir. Amb gent com vostè l'independentisme ho té més difícil.
arfonzo Fa 5 mesos
toda la razón. ¿que es podemos ? , versión "guay" , del unionismo mas rancio, no le demos mas vueltas.
joanr Fa 5 mesos
Aquesta trepadora ha estat durant anys fent teatre, simulant, jugant a l'engany fins que ja no ha pogut amagar la seua ideologia espanyola. Només viu per la poltrona, ni ètica ni moral. La màscara li ha caigut i ha mostrat la botiflera que amagava.
montse Fa 5 mesos
La colau demanarà el referèndum
Indepedecebut Fa 5 mesos
Al final la razón abc I mes prensa española teniendo rao. Enseguida han enganat