Un policia reconeix obertament que el CNP dona suport als unionistes

Un reportatge d’un canal francès mostra imatges d’abraçades entre manifestants espanyolistes i els policies desplegats

Un agent del CNP ha reconegut obertament en un reportatge de France 5 que la policia espanyola dona suport a l’unionisme “perquè és la gent que no vol que es trenqui Espanya”. Preguntat pel periodista, l’agent diu que “ells sempre” són els que cometen actes violents, en referència als joves independentistes que han protagonitzat els aldarulls d’aquests darrers dies. "La Policia Nacional dona suport als anti-independentistes?", pregunta el periodista. "Sí, és clar", respon l'agent.

El policia espanyol fa aquestes declaracions en un moment en què manifestants unionistes es fan abraçades i fotografies amb agents del CNP desplegats a Catalunya en motiu de la sentència del Tribunal Suprem.

 

Es tracta d’un reportatge de France 5 que mira d’explicar els motius de les protestes i les manifestacions que s’han produït a Barcelona des que Manuel Marchena i la resta de magistrats de l’alt tribunal espanyol van condemnar a cent anys de presó els presos polítics catalans.

 

Comentaris (22)
jg Fa 3 mesos
en algún sitio he leído que la policía española incluida los mossos debería permanecer equidistante ante el proceso secesionista del estado español....
Mar de Vick Fa 3 mesos
Español nuevo, porque los espanyol es 400 años más antiguo que el resto de España. La palabra ESPANYOL-ESPAÑOL ES CATALANA y nació en el Rosellón. En esa parte de España perdida por aquellas cosas de los caprichos de los oligarcas catalanes y la blandura de la Corona, allí, en Perpiñán donde esta el espíritu catalanista enterrado, el inolvidable, pero sin calle en Barcelona que le recuerde, CONDE OLIBA.
Josep de sabadell Fa 3 mesos
A aquet. bandarra segur que.li posaran una.medalla. Quins cullons!!!
A. Nònim Fa 3 mesos
El carcamal del Valls obre la boca i la caga . Ja veureu els gavatxets quan la frontera estigui xapada , la fotreu les taronges i els enciams de cartró . Quan us toqui el vostre crostó , ja us bellugareu ja .
go home colonos Fa 3 mesos
colonos sota el sdl res de nou
JASG Fa 3 mesos
La resposta dels francessos la trovarem a partir del moment en que s'adonen que l' enfonsament economic, i de seguida politic, del regim monarquic espanyol pot tindre consequencies per a la propia França, i per a Europa sencera. Llavors si actuaran sense complexos front a llurs, fins al moment, "tolerats" socis.
Presoner núm. 40976118 Fa 3 mesos
No digueu unionistes, digueu colons castellans
jordi Fa 3 mesos
estáis enfermos amiguitos
Ta luego Fa 3 mesos
Enfermos ho dubto , amiguitos segur que no , tarat !!
jg Fa 3 mesos
el cnp español debería mantenerse equisdistante en el caso catalán.....
Es que el uniforme te hace más sexy Fa 3 mesos
Recuerdo a la inefable TV3 difundiendo videos del 1 de Octubre con Mossos y manifestantes abrazaditos y llorosos. Se nos rompió el amor de tanto usarlo, supongo.
pavlov Fa 3 mesos
esto es un titular? en serio?
Francesc Fabre Fa 3 mesos
En la guerra dialèctica que patim també s'ha prostituït el significat de la paraula violència. Cal reservar-la als danys físics, mentals socials o morals sobre les persones. Aleshores és molt fàcil comprovar qui l'exerceix a Catalunya.
Fat Boy Fa 3 mesos
Ells, que van tenir una Algeria, saben perfectament el que vol dir aixo.
666 Fa 3 mesos
Són excrements dels Ñordos ! vestits amb uniforme de canalla !
anna Fa 3 mesos
En Valls diu que els francesos no hi donen importància als disturbis perquè pensen que són coses que passen però que a Barcelona sí que és important. Per què allà no i aquí sí? Per cert, a França hi ha "casseurs", els que trenquen aparadors de botigues i fan pillatge, i aquí això NO! Suposo que no vol treure el tema, quedaria en evidència, pobret.
Perdona bonita Fa 3 mesos
Estos días en Barcelona se han visto perroflautas vaciando una tienda de Vodafone y otra de televisiones, corrriendo con el plasma en los brazos.
anna Fa 3 mesos
I s'ha vist com la gent els ho volia impedir. De sàtrapes n'hi ha a tot arreu. No en teniu l'exclusiva.
Visca Estat Català Fa 3 mesos
I aquest reportatge internacional l´han fet perquè dos milions de persones han sortit a manifestarse amb lliris grocs o perquè la joventut catalana esta lluitant al carrer?
MTI Fa 3 mesos
Si a sobre d'embolicar-se amb la bandera que has jurat et regalen bombons, polvorons i pernils... Ja poden intentar pegar-li foc a la seu d'Òmnium, que res els passarà. I amb els Mossos el mateix.
Pepi Fa 3 mesos
Tal com diu aquest jove: perquè vinguin els periodistes estrangers s'han de cremar contenidors. És trist però és la realitat. I que tant PN com Mossos s'estan passant tres pobles, també. Fora de Catalunya i Referèndum d'Autodeterminació d'una vegada.
Josep Fa 3 mesos
Se'n diuen que esperen una equiparació salarial que mai tindran! En 1600e ja en tenen prou , sinó que marxin a treballar al camp!
Vicenç Ramoneda Fa 3 mesos
Tothom ho sap això. Com en temps de la mómia! Amb comnivència dels tribunals de la dictadura borbònica.
exiliat Fa 3 mesos
jo sempre donava suport a ETA, llàstima que van plegar
Antoni M. Fa 3 mesos
Aquest canal francès algun dia potser descobreix la sopa d'all.
image/svg+xml