La policia espanyola deté a les portes de la presó un dels joves del 18-O que sortien en llibertat

​Els CDRs asseguren que serà deportat i denuncien que es tracta de "racisme institucional"

La policia espanyola ha detingut a la sortida del Centre Penitenciari de Ponent un dels quatre joves empresonats pels aldarulls del 18-O. Tots quatre, l'Amadeu, el Ionut, el Mohammed i l'Othomane, han sortit aquest divendres a la tarda en llibertat després que així ho ordenés l'Audiència de Lleida. Els CDRs de Lleida han assegurat a través de les xarxes socials que serà deportat i denuncien que es tracta de "racisme institucional". És per això que han convocat una concentració de suport a les 20h davant la comissaria de la policia espanyola a Lleida per demanar el seu alliberament i que s'aturi la seva deportació.

Per la seva banda, l'Assemblea Nacional Catalana ha demanat a través del seu compte de Twitter a Unidas Podemos i a En Comú Podem, que tenen un acord de govern signat amb el PSOE, que no permetin el "racisme institucional" i que aturin la deportació del Mohammed, competència del govern de Pedro Sánchez.

 
 

Comentaris (8)
X*2 Fa 2 mesos
Això de la "justicia" d'Espanya cada dia és més merda feixista
Magnifica noticia. Fa 2 mesos
Las personas mayores , tendrán un problema menos.
Bon cop de falç Fa 2 mesos
Si burro, que marxin tots, el dia de demà aniràs a cobrar la pensió al riu, si no tenim mà d'obra, i la gent jove ha de marxar d'aquesta merda de país!
Teresa Fa 2 mesos
Mohammed, amb vosaltres volen fer que la resta dels nou vinguts no sigueu ciutadans de Catalunya, que no tingueu drets ni llibertat de pensament ni estimació per Catalunya, el país que us ha acollit i que vol que us sentiu plenament catalans. ERC posa en la vostra negociació el destí d'aquests nois!
Javeus Fa 2 mesos
Això es la Inquisició española com deien els Monty Python
Malxinats Fa 2 mesos
Mai m'hauria pensat que en ple segle XXI hi pogués haver una policia, uns jutges , uns fiscalsi uns polítics tan malxinats. Això ja és dolenteria portada a l'extrem. Com voleu tenir raó si sols teniu la raó de la força. Deixeu en pau aquest noi!
Presoner 43781002 Fa 2 mesos
Però què s'empatollen de racisme? Es tracta d'una clara persecució per motius ideològics amb l'objectiu d'espantar els marroquins i que no donin suport a la independència.
Joanka Fa 2 mesos
Egspanya és una entelequia on la revenja, l'odi i l'envidia estan massa instal.lats a les estructures ... i després volen que ens quedem!!!!!!
Déu n'hi do! Fa 2 mesos
Ja ho tenien acordat amb la fiscalia i/o el jutge, molt espanyol tot plegat, molt propi de les democràcies.
ganxó Fa 2 mesos
Company no els posis tot dins el mateix sac. Espanyoles !