Polèmica a Barcelona pel tancament de les parades de les Rambles

Hereu es felicita per tancar ara les parades de les Rambles i Trias exigeix "responsabilitats polítiques"

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha sortit a donar explicacions, aquest dimecres al matí, per la decisió presa dimarts d'eliminar totes les parades d'ocellaires de les Rambles, incloent-hi les que fa tres mesos van reconvertir-se.

Hereu ha justificat el canvi de rumb al·legant que els establiments que es van modificar "no han complert" amb la normativa i el sistema que van aplicar "no ha funcionat".Així, ara l'alcalde es mostra partidari de buscar fórmules per "esponjar" el mític carrer i ampliar l'espai lliure. D'aquesta manera, Hereu admet que optar per una reconversió va ser una decisió equivocada i que "certament s'ha hagut de canviar".

Per altra banda, des de CiU, Xavier Trias exigeix "responsabilitats polítiques" i que l'alcalde obligui "a plegar" a qui hagi gestionat la reconversió dels establiments i l'eliminació de les parades. En la mateixa línia s'ha expressat el popular Alberto Fernández Díaz, que ha demanat "explicacions" i saber qui ha pres les decisions. El líder del PP creu que tot plegar és "un desgavell i un nou canvi de criteri" que, segons diu, suposen "tot un despropòsit" per a comerciants i veïns de Ciutat Vella.

 
 

Comentaris