El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Podemos retreu a Felipe González que compari Maduro amb “un senyor de dretes i català”
  • CA

El secretari d’Organització de Podemos, Pablo Echenique, ha retret la utilització política de la situació de Veneçuela que, al seu judici, va fer l’expresident del govern espanyol Felipe Gonzalez en comparar el líder de l’Executiu català, Carles Puigdemont, “un senyor de dretes i català”, amb el president de Veneçuela, Nicolás Maduro. En una entrevista a ‘Los Desayunos de TVE’ , el dirigent de Podemos ha afirmat que “la utilització que s’està fent al nostre país de la situació d’un país germà és força lamentable, denota molt poca alçada de mires i és contrari al que hauria de fer un Govern d’Espanya amb visió internacional i amb visió geoestratègica”.

 

Així mateix, ha condemnat “la violència en totes les seves formes” i ha recriminat que un país com Espanya, que “és un pont entre Europa i Llatinoamèrica”, està dilapidant el seu “capital polític” gràcies a “alguns partits” que fan servir la situació a Veneçuela per treure’n “rèdit polític”.

Pel que fa a l’1-O ha afirmat que “si fos català” no participaria en el referèndum perquè és “una consulta sense garanties que no serveix per a excercir el dret a decidir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa