El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Podemos es reivindica com l’oposició al PP davant un PSOE “desnortat, vell i decadent”
  • CA

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha reivindicat al seu partit com l’única oposició al PP davant un PSOE “desnortat, vell i decadent” que, segons ha vaticinat, permetrà un govern espanyol de Mariano Rajoy.

 

En declaracions als periodistes i durant la seva intervenció a la reunió del Consell Ciutadà Estatal, màxim òrgan de direcció entre assemblees, el líder de Podemos ha rebutjat l'”espectacle vergonyós” que segons la seva opinió ha donat el PSOE aquestes últimes setmanes.

 

El resultat de la crisi interna del PSOE, ha defensat Iglesias, ha estat finalment “posar-se de genolls davant del PP”. Per aquest motiu, ha manifestat que Podemos és “la força política que ha quedat a l’oposició” i que “tard o d’hora” està “cridat a governar”.

 

Tot i que Iglesias ha admès les diferències que existeixen entre els dirigent de la formació, ha defensat que “la senya d’identitat” de Podemos és precisament “debatre”: “És un partit viu, que debat i no oculta les seves diferències però en el qual tots tenim clar que ens toca ser oposició al PP”, ha assenyalat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa