El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Podem diu que Casado demostra que per dirigir el PP sembla que “cal estar imputat”
  • CA

 

La diputada del grup parlamentari d’Units Podem i secretària de Feministros Interseccional i LGTBI de Podem, Sofía Castañón, ha expressat aquest dilluns, en referència a l’enviament de la causa del ‘cas màster’ al Tribunal Suprem, que “sembla que per dirigir el Partit Popular (PP) cal estar, com a mínim, imputat” i ha demanat la seva dimissió com a president del PP.

 

Així ho ha manifestat després de conèixer-se que la jutge del ‘cas màster’ de Casado ha elevat la causa al Tribunal Suprem -atès que aquest és aforat-. En declaracions a La Sexta recollides per Europa Press, Castañón ha indicat “amb bastant pesar”, i sense saber si titllar-ho d’acudit, que sembla que només pot ostentar la Presidència del PP algú que estigui imputat per la Justícia.

 

Al seu judici, el president del PP està cometent “una estafa a la ciutadania”. A més, ha explicat que, com a la seva formació no els han semblat convincents les explicacions de Casado, “hauria de dimitir”, encara que també ha reconegut que no té fe en què així passi: “no ho farà”.

 

Així mateix, Castanyer ha indicat que, amb aquesta situació, “la sensació que té qualsevol família” que sap l'”esforç” que suposa finançar uns estudis de postgrau, és que “hi ha un total menyspreu” cap a l’educació i les universitats públiques. “Em sembla preocupant aquesta situació i em sembla que cal tenir responsabilitat”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa