El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Picabaralla entre animalistes i taurins al centre de Barcelona
  • CA

El Partit Animalista (PACMA) ha recreat aquest dijous un “correbou” com a acte final de campanya, al que han acudit tant simpatitzants com una dotzena de taurins que defensaven el que, segons resaven les seves pancartes, és cultura i la seva passió. Durant l’acte, la candidata del PACMA per a les eleccions catalanes, Aída Gascón, ha estat empesa per un dels taurins, i ha reconegut que tenia “una mica de por” ja que ahir va rebre amenaces telefòniques.

Un jove, vestit només amb calçotets, ha estat qui ha interpretat el paper de toro, i diversos animalistes l’han arrossegat pel Portal de l’Àngel de Barcelona amb cordes que portava lligades a les mans.

Mentre desenes de persones s’han aglomerat per veure la representació, diversos taurins han intentat impedir que el “toro” comencés el seu recorregut, amb crits com “Catalunya és taurina” i “Llibertat”, consignes que han repetit durant tot l’acte. Els animalistes han respost que en realitat volen “llibertat per matar” i que “la tortura no és cultura”, la qual cosa ha provocat moments de tensió entre els grups.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa