Pelegrí retalla el 15% del pressupost de la conselleria

S'aturen les obres de la seva seu a Lleida i de la Casa de l'Agricultura

El departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat retallarà el seu pressupost en un 15%, segons ha anunciat aquest dissabte el seu conseller, Josep Maria Pelegrí (UDC). En roda de premsa des de Lleida, Pelegrí ha indicat que per la reducció del seu pressupost, s'han aturat les obres de la seu que Agricultura estava construint a Lleida, i també que hi haurà una reducció de les subvencions que atorga la Conselleria.

Pelegrí també ha concretat que es frena la construcció de la Casa de l'Agricultura, concebuda com un espai a Barcelona per als sindicats i cooperatives agràries més representatius. eLa paralització de les dues construccions, que suposen un estalvi d'uns quatre milions d'euros i es reprendran a partir del 2012, formen part de les mesures d'austeritat del seu departament.

Pelegrí s'ha compromès aquest dissabte que la contenció "s'entengui" i no afecti el futur del sector, però sí que sigui prioritària la professionalització dels pagesos i la internacionalització del sector.

 
 

Comentaris