Pedro Sánchez defensa els jutges espanyols després de l'escàndol dels xats

"El govern d'Espanya confia en la independència i la imparcialitat del poder judicial al nostre país en el procés obert contra els líders del procés a Catalunya", ha afirmat el president espanyol

 

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dijous que confia "en la independència i la imparcialitat del poder judicial". En una roda de premsa des de Salzburg, on ha participat en una cimera informal de caps d'estat i de govern de la UE, Sánchez ha dit que pot "garantir" al president Quim Torra i "als qui es puguin veure incumbits" per les informacions sobre els xats dels jutges publicades a 'El Món', que els jutges que porten "el procés obert contra els líders del procés a Catalunya" són independents. Sánchez ha dit que encara no ha pogut veure els correus publicats però que "quan tingui temps" parlarà sobre la qüestió amb el president Torra.

 

 

"No opinem sobre xats privats. El que sí que podem garantir al president Torra o als que es puguin veure incumbits per aquestes informacions, és que el govern d'Espanya confia en la independència i la imparcialitat del poder judicial al nostre país en el procés obert contra els líders del procés a Catalunya", ha dit Sánchez. 

 

Comentaris