Pedro Sánchez corregeix una piulada en català que eliminava els símbols d'Espanya

Havia desaparescut l'escut i els colors de la bandera espanyola

 

 

Presidència del govern espanyol ha corregit una piulada en català publicada al compte del cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, en homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils que traduïa un missatge anterior en castellà, però eliminava de la imatge que acompanya el text l'escut oficial i els colors de la bandera espanyola.

 

A primera hora d'aquest divendres, el compte oficial de Sánchez a Twitter publicava dos missatges de record i homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils de fa un any. La primera de les piulades estava escrita en castellà i sobre la imatge que acompanyava el text apareixien l'escut i els colors de la bandera espanyola, símbols que van desaparèixer en una piulada posterior escrita en català.

 

"Sempre amb les víctimes", és el lema imprès sobre una fotografia aèria de les Rambles que acompanya el missatge escrit al compte del president, que subratlla en el primer aniversari de l'atac: "La unitat de tota la societat espanyola ens fa forts contra el terror i la barbàrie. Aquest #17A i sempre, serem a Barcelona al costat de les víctimes, solidaris amb el seu dolor, units en el record. Ferms davant de la desraó del terrorisme. #BCNciutatdepau, Espanya és país de PAU".

 

Aquest missatge es va reproduir una hora després al compte del president en català, però amb una diferència. De la foto van desaparèixer l'escut i els colors de la bandera espanyola.

 

Des del PP es van percatar de les diferències i alguns dels seus diputats ja van publicar missatges que criticaven el missatge en català: "L'amoralitat del relativisme moral de Pedro Sánchez, president del Govern d'Espanya gràcies a una moció de censura a la que van donar suport els separatistes", ha escrit la diputada Pilar Marcos.

 

A les 11.00 hores, dues hores després de la publicació de la piulada en català, La Moncloa l'ha corregit i ja ha inclòs la bandera i l'escut d'Espanya, tal com apareixia en la versió en castellà del missatge del Sánchez.

 

La piulada de Sánchez en català que eliminava els símbols espanyols
La piulada de Sánchez en català que eliminava els símbols espanyols | Redacció

 

 

 

 

Comentaris