El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pedro Sánchez: “Avui més que mai cal estar orgullós de militar en el PSOE”
  • CA

 

El fins ara secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest vespre en roda de premsa després d’haver perdut finalment la batalla del Comitè Federal del PSOE, on la seva proposta de calendari per a la celebració de primàries i un Congrés Extraordinari ha estat rebutjada per 133 vots en contra i 107 a favor. “Les raons per les quals vaig proposar un comitè extraordinari són bàsicament dues: el lideratge i també per decidir quina era la posició del PSOE en relació a la investidura de Mariano Rajoy”, ha explicat.

A més, Sánchez ha assenyalat que “el resultat de la votació ha estat contrari al que jo defensava i, per tant, tal i com vaig anunciar ahir he dimitit com a secretari general, perquè no podia defensar una posició en la que no creia”.

 

En la seva darrera compareixença com a secretari general del socialistes, Sánchez ha fet una crida a la militància del PSOE: “Avui més que mai cal estar orgullós de militar en el PSOE”. A més, ha assegurat que “la Comissió gestora comptarà amb el seu suport “lleial”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa