El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PDeCAT respon als atacs dels Comuns pel Covid-19: “Ningú està per donar lliçons”
  • CA

El portaveu del PDeCAT, Marc Solsona, ha respost aquest dilluns a les crítiques del món dels Comuns, que considera els governs de CiU i les retallades en sanitat com les culpables de l’agreujament de la situació actual pel Covid-19. Solsona ha lamentat que els Comuns vulguin posar el PDeCAT com a “excusa per a tots els mals d’aquest país” i ha dit que tenint en compte pressupostos liquidats, quan Artur Mas va abandonar la presidència va deixar un augment del 7% en despesa sanitària respecte a la feta pel president José Montilla.

“Anar a buscar ara de qui és la culpa —ha advertit Solsona— no és el que s’hauria de fer, estem tots conjurats en sortir el millor possible d’aquesta crisi i no entenem que el tema hagi de ser aquest quan, de fet, tots tenim responsabilitats passades, futures i actuals com per donar lliçons de qui fa més o menys”. El portaveu del PDeCAT ha afegit que “el temps ens posarà a tots a lloc”.

D’altra banda, Solsona, que ha comparegut en una roda de premsa per videoconferència, ha explicat que des del 12 de març estan aturades totes les converses pel que fa a l’endreça de l’espai polític. La crisi del coronavirus ha fet que s’hagin deixat de banda les reunions i contactes per parlar d’aquesta qüestió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa