Pascal reclama "coratge" als associats del PDeCAT per ser "el partit de referència" sempre

La coordinadora general del Partit Demòcrata insisteix que "la democràcia i les urnes" són "l'element transformador" dels països

 

La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha reclamat als associats del PDeCAT "coratge i responsabilitat" per ser "el partit de referència" de la Catalunya "que s'està construint entre tots". Segons Pascal, el PDeCAT vol ser "el partit de referència pel referèndum i per tot allò que ha de venir". "Sabem que res és senzill i hem de creure en el país, en les persones i tenir una gran base municipal al darrera", ha dit la coordinadora del PDeCAT.

 

 

Pascal ha considerat que l'herència municipalista que rep el Partit Demòcrata de Convergència és un bon punt de partida per liderar la construcció de nou país. La coordinadora del PDeCAT ha recordat que "la democràcia i les urnes" són "l'element transformador" dels països i també de les ciutats i ha posat com exemple Tortosa, on Pascal ha assistit a la primera festa de l'associat i dels 10 anys de govern convergent a la ciutat ebrenca.

 

Comentaris