El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pascal, a la CUP: “Nosaltres no som amants del ‘postureo’; som amants de fer les coses”
  • CA

 

La Coordinadora General del PDeCAT, Marta Pascal, ha titllat de “postureo” l’autoinculpació de la CUP al jutjat d’Instrucció número 13 per de Barcelona per ser “cooperadora necessària” del referèndum de l’U d’Octrubre. “Nosaltres no som amants del postureo; som amants de fer les coses”, ha assegurat i ha afegit que “ningú ens ens podrà donar lliçons de no fer res”. “El que facin els altres ens preocupa relativament poc”, ha sentenciat.

Sobre la dimissió de l’exdirector dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, Pascal ha opinat que “sha d’entendre que tots els consellers entrants tenen el dret de reformular els seus equips”. Ha volgut agraïr la feina feta per Batlle, i ha insistit que el PDeCAT ho viu “amb normalitat” perquè “el partit no pot quedar confós en l’estructura del goern”.

 

Pascal ha defensat la decisió que ha pres el partit de col·locar Lluís Coromines a la presidència del grup parlamentari de Junts pel Sí (JxSí) argumentant que té “experiència” de “fer equip”. I també ha considerat que Lluís Guinó “és totalment vàlid” per substituïr Coromines a la Mesa del Parlament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa