El parlament andalús insta el govern espanyol a activar el 155

La proposició no de llei de Cs ha prosperat amb els vots del PP i Vox i l'oposició del PSOE-A i Endavant Andalusia

El Ple del Parlament andalús ha aprovat aquest dijous una Proposició no de Llei de Cs, que ha estat recolzada per PP-A i Vox, per la qual s'insta el Govern andalús al fet que, al seu torn, inste a l'Executiu espanyol a realitzar el requeriment previ al president de la Generalitat, Quim Torra, que preveu l'article 155 de la Constitució. Aquest punt de la iniciativa ha comptat amb el vot en contra de PSOE-A i Endavant Andalusia. Igualment, en virtut de la iniciativa aprovada, la Cambra autonòmica reconeix la "imprescindible" tasca i professionalitat de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional en la seva lluita diària contra el terrorisme i en defensa dels drets i llibertats dels ciutadans de tot Espanya i en especial a Catalunya. Aquest punt sí que ha estat recolzat pel PSOE-A, mentre que Endavant Andalusia ha votat en contra. En defensa de la iniciativa, el diputat del partit taronja Francisco Carrillo ha sostingut que els últims fets esdevinguts a Catalunya "han deixat patent l'existència de cèl·lules radicals dins del moviment independentista que pretenien atemptar contra la llibertat i seguretat a Catalunya".

 
 

Comentaris (8)
OLIVETTA Fa 3 mesos
que poc trabajo tienen en este parlamento suerte que tienen mucho de maldat esto les compensa .
OLIVETTS Fa 3 mesos
OZU MI MADRE (QUE POCO TRABAJO TIENEM ESTÀS LUMBERAS) ahora maldat no les falta
ganxó Fa 3 mesos
L'única menera de cobrar sense fotre res. Tremoleu, que sense Catalunya perdreu el titol de vividors i vagus
Ginjol Fa 3 mesos
Que cullons els importa al govern Andaluç el que volem els Catalans, que es preocupin per el seu.
Jose antonio Fa 3 mesos
Quins pocavergonyes aquestus xarnes de mierda. Iros a tomar por culo andaluces i extremeños. CABRONES !!!!!!!
Enric Fa 3 mesos
I el tribunal prostitucional no els diu que no poden parlar d’això. Doncs sinó ho fan perquè es fiquen amb el nostre Parlament. Marxem d’aquesta merda d’Estat!!!
Claravalls Fa 3 mesos
El que heu de fer és recolzar l'èxode de ñols a Catalunya.Us els emporteu i santes pasqües.Colla de ganduls...se. Us està acabant el xollo....a treballar.La mamella catalana a dit prou.Fora de Catalunya tots els immigrants i fills d'immigrants espanyols inadaptats. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
Jordi Fa 3 mesos
La pela és la pela tú