Pacheco diu que la presó preventiva és un "abús dels drets" dels líders independentistes

El secretari general de CCOO reivindica "el dret de manifestació, de dissidència política i de llibertat d'expressió" de la ciutadania

 

 

 

El secretari general de CCOO, Javier Pacheco, reclama la "llibertat dels líders independentistes que estan injustament a la presó" coincidint amb la celebració del dia de Sant Jordi. Pacheco, que ha posat una rosa groga al mural que Òmnium Cultural ha instal·lat a la plaça Catalunya de Barcelona, ha considerat que la "presó preventiva està suposant un abús dels seus drets i dels drets de la ciutadania que vol exercir el dret de manifestació, de dissidència política i sobretot de llibertat d'expressió. "Aquesta llibertat la volem exercir també amb el simbolisme, acompanyant Òmnium, en el dia de la cultura i del treball", ha explicat el secretari general de CCOO en declaracions als mitjans". La cultura i el treball sempre han reivindicat la llibertat", ha destacat.

 

 

Pacheco ha deixat una rosa groga per "la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats" al mural floral que ha instal·lat Òmnium Cultural a la plaça Catalunya de Barcelona. Enguany el mural està format per lletres gegants on es pot llegir la paraula LLIBERTAT i torna a ser punt de trobada de les diferents autoritats del país.

 

Comentaris