El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Iglesias promet “diàleg” amb Catalunya
  • CA

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, s’ha mostrat optimista aquest dijous en relació amb les negociacions que el seu partit manté amb el PSOE per formar un Govern de coalició, i ha apuntat que el futur executiu assumirà “el diàleg com l’eix fonamental de l’acció política per afrontar el problema de la plurinacionalitat de l’Estat”.

En declaracions als mitjans abans de participar en una conferència en la Facultat de Dret de la Universitat Complutense de Madrid, Iglesias feia referència així a les negociacions dels socialistes amb ERC per aconseguir-ne el suport o abstenció en la investidura de Pedro Sánchez.

“Hi ha molta feina a fer, cal guanyar-se els suports i les abstencions per a la investidura, i estic convençut que tant el PSOE com nosaltres treballarem de manera responsable per aconseguir aquests suports perquè en aquest país hi hagi un Govern d’esquerres que afronti els reptes d’estat que espera el nostre país”, ha afegit.

Sobre el procés de negociació, el líder morat ha assenyalat que el porten amb discreció i seriositat, i que van bé. Afegeix que ara toca ser responsables ja que hi ha moltes expectatives al país per tal que es formi un Govern “per a tota la ciutadania” que protegeixi la gent davant de la perspectiva de la desacceleració econòmica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa