Pablo Iglesias promet "diàleg" amb Catalunya

Diu que el diàleg serà l'eix fonamental de l'acció política per afrontar el problema de la plurinacionalitat de l'Estat".

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, s'ha mostrat optimista aquest dijous en relació amb les negociacions que el seu partit manté amb el PSOE per formar un Govern de coalició, i ha apuntat que el futur executiu assumirà "el diàleg com l'eix fonamental de l'acció política per afrontar el problema de la plurinacionalitat de l'Estat".

En declaracions als mitjans abans de participar en una conferència en la Facultat de Dret de la Universitat Complutense de Madrid, Iglesias feia referència així a les negociacions dels socialistes amb ERC per aconseguir-ne el suport o abstenció en la investidura de Pedro Sánchez.

 

"Hi ha molta feina a fer, cal guanyar-se els suports i les abstencions per a la investidura, i estic convençut que tant el PSOE com nosaltres treballarem de manera responsable per aconseguir aquests suports perquè en aquest país hi hagi un Govern d'esquerres que afronti els reptes d'estat que espera el nostre país", ha afegit.

Sobre el procés de negociació, el líder morat ha assenyalat que el porten amb discreció i seriositat, i que van bé. Afegeix que ara toca ser responsables ja que hi ha moltes expectatives al país per tal que es formi un Govern "per a tota la ciutadania" que protegeixi la gent davant de la perspectiva de la desacceleració econòmica.

 

Comentaris (9)
Annibal Fa 19 dies
Pablo Iglesias... Mentider ! El marxisme sempre ha perseguit els nacionalismes i les minories. No ets creïble.
Ganxet Fa 19 dies
Zapatero versió 2.0
Portuguez Fa 19 dies
Este conhece a antiga tactica dos comerciantes, ao negar descontos aos clientes: eu cá abatia com muito gosto, e fazia o desconto, mas o meu sócio não deixa... esta tecnica feminina é muito útil no casal "no podem" Sanchez/Iglesias... 😂
Mlle. Guillotine. Fa 19 dies
Ya conocemos a tu socia Colau... y a su socio el Valls. y no olvidamos cuando llegaste a Barcelona *látigo en mano* para darle *sexo al Sr. Mas* y mientras hacia regalitos al sucesor de Franco.
Dialogar.. Fa 19 dies
pero dentro de la Constitución franquista, que es lo mismo que no hablar de nada de lo que importa. Demasiado acostumbrados están a muñir a Cataluña. España no existe. Es Castilla y lo que queda de sus colonias, y una de ellas es CAT.
Gràcies Fa 20 dies
Desitjo que siguis sincer El teu :company" mo ho es.
Vicenç Ramoneda Fa 20 dies
No diu pas de què s'ha de dialogar. Ja ens imaginem de que no!
Antonio Fa 20 dies
La,únic diàleg que fa falta és la separació de actius i passius per marxar d,Espanya
GAVANENC Fa 20 dies
Molt be...quant comencem ????