Pablo Casado nega totes les acusacions sobre el seu màster

Casado qualifica els fets d'"insòlits" i recorda la seva disposició a col·laborar amb les autoritats aportant tota la documentació necessària

 

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha negat aquest dilluns al migdia totes les acusacions sobre l'obtenció pretesament irregular del seu màster. En una roda de premsa, Casado ha volgut recordar que des del primer moment ha tingut una predisposició completa a col·laborar amb la justícia i que sempre ha aportat tots els documents que se li han demanar per ajudar a resoldre com més aviat millor aquesta causa que, en el seu cas, depèn del Tribunal Suprem des d'aquest mateix matí a causa de la seva condició d'aforat. En la mateixa línia, el president del PP ha afirmat que ni tan sols s'ha plantejat la seva dimissió perquè la seva situació no compleix "cap dels supòsits" que la normativa interna del partit reconeix com a causa d'assumpció de responsabilitats.

 

 

Casado també s'ha preguntat si és "normal" que un cas com el seu, "que de tota manera hauria prescrit però que a més és fals", hagi acabat anant a parar al Tribunal Suprem deu anys després.

 

Comentaris