Ortega, vicepresidenta

Mas assegura que ha fet un govern amb "bona imatge i bon contingut"

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha confirmat avui en declaracions a TV3 que Joana Ortega, consellera de Governació i Relacions Institucionals, també serà la vicepresidenta del nou govern, càrrec que es va crear en el segon tripartit, la qual cosa suposa que Unió obté un paper molt destacat en l'executiu creat conjuntament entre els dos caps de la federació, Mas i Josep Antoni Duran i Lleida.

El president de la Generalitat, que un cop tancada la carpeta dels noms que formaran part del nou govern avui per primera vegada ha entrat al despatx del Palau de la Generalitat per treballar i signar el decret de nomenament dels nous consellers, ha confessat que ha estat un procediment complicat però s'ha mostrat "content" del resultat final.

"Són persones de primera fila i de prestigi professional", ha dit en referència als qui seran demà envestits consellers. "Gent de molta experiència i amb molt de temps de dedicació al servei públic", ha afegit. Un govern més reduït, però "amb molta força", segons el president.

En definitiva, Mas considera que ha fet un equip amb "bona imatge i bon contingut", malgrat a partir de demà - a les 12 del migdia els consellers pendran possessió dels càrrecs- serà quan "caldrà ser eficaç i donar un bon servei", com ell mateix ha avisat.

 
 

Comentaris