El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ortega exposa els plans del Govern perquè una empresa es pugui crear en "3 o 4 dies"
  • CA

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha explicat aquest dijous a una cinquantena de directius d’empreses, algunes d’elles multinacionals a Catalunya, els plans de la Generalitat per simplificar l’administració i la burocràcia a l’hora de la creació d’empreses. De fet, Ortega ha assegurat que l’objectiu és que a Catalunya es pugui constituir una empresa en un marge de “tres o quatre dies” com passa en “altres països de l’entorn europeu”.

D’altra banda, la vicepresidenta ha assegurat que en la reunió que té prevista amb el vicepresident tercer del govern espanyol, Manuel Chaves, li reclamarà, entre altres qüestions, abordar una millora del finançament local.

D’altra banda, Ortega creu que la “racionalització de l’administració” també s’ha de produir a nivell local, però també ha posat de relleu el problema de finançament que tenen els municipis. En aquest sentit, ha assegurat que plantejarà aquesta qüestió al vicepresident tercer del govern espanyol, Manuel Chaves, en la reunió que tenen prevista pel pròxim 10 de març.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa