Organitzacions ecologistes exigeixen a Mas que es mantingui la Conselleria de Medi Ambient

Al manifest les organitzacions critiquen la intenció d'Artur Mas d'eliminar la Conselleria de Medi Ambient en el marc de la seva promesa de reduir l'administració

Les principals organitzacions ecologistes de Catalunya han presentat un manifest a favor del manteniment de la Conselleria de Medi Ambient al nou govern de la Generalitat. Al manifest les organitzacions critiquen la intenció d'Artur Mas d'eliminar la Conselleria de Medi Ambient en el marc de la seva promesa de reduir l'administració.

En el manifest, les organitzacions subratllen que el medi ambient és "una prioritat mundial", com es demostra amb cimeres internacionals com les de Copenhaguen o Cancún. Per aquest motiu reclamen a Artur Mas que "no prescindeixi d'una veu autoritzada i amb competències per treballar i defensar les polítiques ambientals dins de l'acció global del govern i de tots els seus departaments i ens de gestió".

Els ecologistes recorden a CiU que Alemanya, "paradigma de molts governs europeus i de ben segur de CiU, no es qüestiona el manteniment del Ministeri de Medi Ambient" i que s'hi ha potenciat la recerca i el desenvolupament per "fer més competitives" les empreses.

 
 

Comentaris