Òmnium reivindica el 15-M, el No a la Guerra i l'independentisme

Cuixart assenyala que la campanya 'Lluites compartides' posa en valor "tot allò que ens ha construït i cohesionat com a poble"

 

Òmnium Cultural ha endegat una campanya que pretén reconèixer totes les "lluites compartides" polítiques, socials i laborals que han forjat Catalunya en els últims 65 anys, des de l'oposició al franquisme a principis dels 50 fins a l'actualitat.

 

Entre novembre del 2016 i abril del 2017, l'entitat pretén reivindicar amb actes, xerrades i conferències des de la Caputxinada, el 15-M i el No a la Guerra fins a la mobilització ciutadana per aconseguir la immersió lingüística, les manifestacions a favor del dret a decidir i pro independència o el clam en contra del transvasament de l'Ebre.

"Lluites compartides és la voluntat de posar en valor tot allò que ens ha construït i cohesionat com a país", ha afirmat el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, des del barri de la Marina de Barcelona. "Cal reconèixer totes aquestes lluites que ens han anat configurant com a poble i que ens han permès arribar on som ara", ha insistit Cuixart.

 

Comentaris