Ofensiva de JxSí per explicar la llei del referèndum

Els diputats de la formació es repartiran per Catalunya i celebraran una seixantena d'actes simultanis el 19 de juliol

 

JxSí prepara una jornada intensiva per explicar al territori la llei del referèndum que van presentar, junt amb la CUP, el passat dimarts. El proper 19 de juliol es portaran a terme una seixentena d'actes simultanis arreu de tota Catalunya, protagonitzats pels diputats del grup parlamentari de Junts pel Sí amb l'objectiu de detallar el projecte de llei i resoldre els dubtes que els ciutadans puguin tenir al respecte de la norma que hauria de donar cobertura a l'1-O.

 

Fonts de la formació política asseguren que aquest serà el tret de sortida a la campanya que farà Junts pel Sí per anar explicant la llei a través de la iniciativa Garanties.cat. Després d'aquesta seixantena d'actes, la coalició independentista té previst realitzar-ne fins a 200 més entre el 20 i el 31 de juliol

Tal i com expliquen les mateixes fonts, als actes els diputats de JxSí explicaran a través d'una desena de fitxes preparades els principals aspectes de la llei i després obriran un torn de preguntes a tots els assistents perquè els ciutadans puguin plantejar i resoldre els dubtes que tinguin al respecte de la norma i de l'1-O. JxSí assegura que la iniciativa respon a la voluntat de transparència i d'explicar el màxim possible la llei i el referèndum.

 

Comentaris