Obiols anuncia que "participarà activament" en el debat del PSC amb idees i propostes

L'eurodiputat del PSC diu que "el Congrés del PSC ha de ser de nous començaments i d'una nova esperança"

L'eurodiputat del PSC Raimon Obiols ha anunciat que la plataforma Nou Cicle participarà activament en el debat que s'obri entre els socialistes catalans i que ho farà amb idees i propostes. L'històric dirigent del PSC, vinculat al sector catalanista del partit, ha destacat que el congrés extraordinari anunciat pel primer secretari del PSC, José Montilla, "obre una perspectiva i assenyala els ritmes correctes"

Obiol ha fet una crida a participar-hi "totes les persones interessades a revertir positivament l'actual situació a Catalunya". "Tenim idees i propostes", ha assegurat. Per això, ha dit que "reeixiran si se sap mirar ensems al futur i al passat, amb lucidesa col·lectiva i amb fidelitat als nostres valors i a la nostra història". Citant a Willy Brandt ha indicat que ara es tracta de fer "nous començaments".

En aquest context, ha ressaltat que ara el PSC "ha de vetllar contra tot intent de desmuntatge dels serveis públics de la Generalitat, ha de promoure acords estratègics, al Parlament i en la societat, per donar respostes a la crisi econòmica i a la causa comuna de l'autogovern de Catalunya i ha de ser garant fonamental de la unitat civil del poble de Catalunya".

 
 

Comentaris