El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Núria Marín veu l’abstenció tècnica d’11 diputats del PSOE com un “mal menor”
  • CA

L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i actual membre de la mesa del comitè federal del PSOE, Núria Marín, veuria com un “mal menor” que diumenge es decidís una “abstenció tècnica”, és a dir, l’abstenció dels 11 diputats socialistes necessaris per permetre investidura de Mariano Rajoy.

 

En una entrevista a Els Matins de TV3, Marín ha insistit que els membres del PSC al comitè federal defensaran el ‘no’ però ha admès que seria una “possible solució una mica més intel·ligent que una posició monolítica de tot el PSOE”. D’altra banda, Marín ha donat per fet que diumenge deixarà de ser membre de la mesa del comitè federal perquè no és una persona “còmode” i ha manifestat la seva sorpresa pel fet que el primer punt de l’ordre del dia sigui l’elecció d’una nova mesa.

 

Marín ha garantit que el PSC, com el PSOE d’altres territoris, defensarà diumenge el ‘no’ a Rajoy però en cas que aquesta opció no sigui la majoritària, ha admès que l’abstenció tècnica seria el “mal menor”.

 

  

L’alcaldessa de l’Hospitalet s’ha mostrat sorpresa per la decisió d’incloure en el primer punt de l’ordre del dia del comitè federal l’elecció de la mesa d’aquest òrgan i ho ha atribuït directament a l’actual situació del PSOE. Preguntada per si creu que continuarà formant part de la mesa, Marín ha respost que “tot apunta que no serà així”. “Ningú m’ha confirmat el tema, no ho puc assegurar al 100%, però tot indica que no som persones còmodes dins la mesa del comitè federal”, ha afegit.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa