El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nuet i Boya s’enganxen a Twitter per la qüestió de confiança
  • CA

Picabaralla a Twitter aquest vespre entre el diputat de CSQP Joan Josep Nuet i la diputada de la CUP Mireia Boya. El també coordinador d’EUiA ha piulat una notícia amb el titular ‘Rabell estén la mà a Puigdemont’, sobre el discurs del president de la coalició parlamenetària, més proper que mai al president del Govern.

A això, Boya ha retret que CSQP havi votat No a la qüestió de confiança de Puigdemont: “Per donar la mà heu votat amb l’unionisme no demòcrata, no?”, seguit de l’etiqueta #vergonyeta

 

De seguida, Nuet ha respost justificant que “volem donar la mà, no la pell”, piulada que de seguida ha contestat de manera irònica la diputada de la CUP: “És molt comunista revolucionari això”.

 

 

La picabaralla ha pujat de to, i Nuet ha respost: “Per respecte no et faré el llistat de les teves contradiccions, i menys aquí”. Boya li ha demanat que ho fes amb una nova piulada: “Fem-la, les esquerres en tenim moltes. Es tracta de gestionar i, al final, prioritzar”, en un tuit que ha conclòs amb l’etiqueta #democràcia.

 

A això, Nuet ha replicat: “Vull gestionar les teves en positiu, no fer-ne escarni. El camí es molt llarg i ens trobarem molts cops”.

 

Podeu seguir la conversa en aquest fil. I, a continuació, s’incrusta la bateria de piulades de l’enganxada entre el diputat de CSQP i la diputada de la CUP:

 

 

Malgrat la discussió a Twitter, Nuet i Boya mantenen una bona relació i han coincidit en diversos actes, com el que va organitzar l’ANC Sagrada Família, on van denotar sintonia tot i algunes discrepàncies que separen els Comuns i la CUP. En podeu recuperar aquí la crònica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa