Nuet i Alamany, disposats a votar l'1-O

El líder d'EUiA assegura que bona part dels comuns no ho observaran "des del sofà"

 

El líder d'EUiA i secretari de Catalunya en Comú, Joan Josep Nuet, i la portaveu i coordinadora de Comunicació dels comuns, Elisenda Alamany, s'han mostrat també disposats a votar al referèndum que ha anunciat el Govern per l'1 d'octubre. "Segur, perquè hem dit que és una mobilització i per tant molts de nosaltres no observarem això des del sofà, sinó que hi serem presents", ha assegurat Nuet en declaracions a la Cadena SER aquest dilluns.

 

En aquest sentit, ha assegurat que dipositarà el vot a l'urna però ha advertit que, tot i fer-ho, no se senten "en absolut obligats" a complir el resultat que en surti perquè no consideren la cita com un referèndum d'autodeterminació vinculant. En línia semblant s'ha expressat Alamany a Catalunya Ràdio. "La meva predisposició és plena per anar a votar l'1-O", ha afirmat la portaveu dels comuns. 

 

"'Hi serem' vol dir que hi haurà gent que participarà", ha afegit Alamany en línia amb el seu paper al procés participatiu del 9-N del 2014. "I cridarem o no a la participació més endavant" en funció de quan el Govern "defineixi com es vincula o s'articula l'1-O". "Ningú a Catalunya en Comú està en contra que ningú vagi a votar", ha assegurat Alamany.

 

Comentaris