El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nuet avisa Colau: “Seria un error fer servir els drets socials per negar els nacionals”
  • CA

 

El número quatre de la llista d’ERC pel Congrés Joan Josep Nuet i exmembre de Catalunya en Comú Podem ha replicat aquest divendres les declaracions de l’alcaldessa Ada Coalau que en un míting dimecres va acusar els republicans de governar amb la “dreta catalana corrupta” aparcant els drets socials. Nuet ha manifestat que “si hi ha una candidatura que és capaç d’afirmar els drets nacionals i socials és la candidatura d’ERC i Sobiranistes”.

 

Nuet ha afegit que la coalició de la que forma part no fa “servir els drets socials per negar els drets nacionals” i ha apuntat que “seria un error” fer-ho. També ha afegit que qui ho faci “s’equivoca”. Nuet ha subratllat que el projecte que representa aposta per una “república de qualitat social” i que per ells els dos aspectes són “indivisibles”. El número quatre dels republicans ha afirmat que drets socials i nacionals “són dues cares d’una mateixa moneda, no els confrontarem i farem que es donin la mà i s’impliquin en un projecte conjunt”.

 

Nuet ha comparegut al costat d’Elisenda Alamany (Sobiranistes) i Gerard Gómez del Moral (ERC). Preguntat sobre si donava suport a la llista d’Alamany amb ERC a l’Ajuntament de Barcelona o si mantenia el suport a la llista de Colau, Nuet ha dit que el seu suport a Alamany és “incondicional”

 

Tant Nuet com Alamany han defensat la candidatura conjunta amb ERC. En el cas de Nuet, ha assegurat que pel que fa al futur referèndum ha al·ludit al diàleg necessari per “fixar una pregunta” que, segons ha dit, no necessàriament ha de ser amb resposta binària sinó que hi poden haver “altres opcions”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa