Només 3 veus reclamen el No a Rajoy en la reunió del PSOE

Els dirigents fidels a Pedro Sánchez, inclosos els diputats del PSC, callen en la trobada del grup parlamentari socialista

El PSOE es mou cap a l'abstenció a Mariano Rajoy. En la reunió del grup parlamentari socialista d'aquest dimarts, només tres de les 26 persones que han demanat torn de paraula han explicitat la seva voluntat de votar No a la investidura del candidat del PP: Margarita Robles, Odón Elorza i Rafael Simancas s'han quedat sols.

I és que la majoria dels diputats fidels a Pedro Sánchez han callat, inclosos els 7 membres del PSC: Meritxell Batet Lamaña, Manuel Cruz Rodríguez, Mercè Perea Conillas, José Zaragoza Alonso, Lídia Guinart Moreno (Barcelona), Marc Lamuà Estañol (Girona) i Joan Ruiz i Carbonell (Tarragona).

D'aquesta manera l'argumentari del PSOE, fet públic pel president de la gestora que dirigeix el partit, Javier Fernández -a la foto-, va agafant pes. I és que la veu majoritària al grup parlamentari socialista és que anar a unes terceres eleccions és pitjor que l'abstenció a Rajoy, fet que permetria al candidat del PP governar durant quatre anys més.

 

 

De moment, la gestora intentarà evitar una fuga de militants per la divisió del partit. Patxi López ja ha fet una crida a mantenir la calma i intentar salvar el debat i la negociació interna.

 

Comentaris