Neus Lloveras: "Cap funcionari municipal serà obligat a treballar l'1-O"

Lloveras ha recalcat que la consulta no serà un 9N, perquè tindrà totes les garanties de la Sindicatura Electoral i la llei del referèndum

 

 

 

La presidenta de l'AMI, Neus Lloveras, ha respost els 'Comuns', que insisteixen que el referèndum acabarà essent una simple mobilització, que la consulta no serà un 9N, "perquè tindrà totes les garanties de la Sindicatura Electoral i la llei del referèndum que s'ha presentat i s'aprovarà". Així ho ha dit en una entrevista a TV3, en què també s'ha pronunciat sobre la participació dels funcionaris municipals. Ha aclarit que en tots els casos "'s'espera d'ells el mateix que en qualsevol contesa electoral. Ningú està obligat a participar-hi, ho faran voluntàriament", i ha especificat que Vilanova i la Geltrú, municipi del qual és alcaldessa, cedirà els seus locals. 

  

 

 

 

 

 

 

Lloveras ha enviat un missatge als Comuns: "Estem molt decebuts amb la postura d'Ada Colau i li demanem que no posi impediments a les urnes. Els Comuns estan caient en la vella política per interessos electorals. A ningú no se l'obliga a participar, però en qualsevol cas, el Govern i molts alcaldes estem disposats a tirar endavant el referèndum". Sobre quina participació seria necessària per legitimar el referèndum de l'1-O, Neus Lloveras ha dit que "no s'ha de posar un llindar de participació. El resultat és el que importa, amb un sol vot més pel sí haurem d'acceptar el resultat". 

 

Comentaris