Navarro: "Les municipals no són 'Operación Triunfo'"

L'alcalde Terrassa fa un toc d'alerta al grup socialista del PSC

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, preguntat pel futur del PSC en un moment d'incertesa, ha assegurat avui que "les eleccions municipals no són una Operación Triunfo" a partir de les quals triar el millor candidat per substituir José Montilla a la secretaria general del partit.

I ha adevrtit que ara la principal prioritat del PSC hauria de ser guanyar les eleccions municipals. "Ens hem de concentrar en les eleccions municipals, però no per tenir espais de poder, sinó perquè ho devem a la gent", ha dit en declaracions a TV3.

Navarro però, com ja va fer ara fa uns dies, ha reiterat que està "disposat a assumir responsabilitats" dins el partit i que li faria "il•lusió" tenir una paper important a la noca direcció, encara que el seu nou paper sempre hauria de "compatible amb l'alcaldia de Terrassa".

Finalment Navarro ha acusat el govern de la Generalitat de "tenir un pla ocult", ja que l'executiu ha assegurat que no presentarà els pressupostos fins després de les municipals. I ha advertit al grup socialista al Parlament que "haurien d'estar una mica preocupats" perquè hi ha punts de l'acord d'investidura signat entre el PSC i CiU "que no s'estant complint".

 
 

Comentaris