El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nadal:”Si Mas anuncia la supressió de l’impost de successions, es tanca una porta”
  • CA

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha assegurat avui en declaracions a Com Ràdio que si “Mas avui anuncia la supressió de l’impost de sucessions” després de la reunió de consell de govern “es tanca una porta” entre les dues fromacions. De fet, com apunten fonts del govern, Nadal no ha descartat que el president “pugui tenir aquest as a la màniga per dir hem complert”.

Si el govern aprova la supressió de l’impost de successions la posició del PSC és clara: “si el govern Mas aparca la supressió un any podem parlar dels pressupostos sinó s’ha tancat una porta, encara que aleshores els pactaran amb el PP o potser ERC els donarà una última empenta”.

Respecte les relacions Catalunya-Madrid el líder del PSC ha insistit que la Generalitat està mentint quan diu que Madrid els obliga a pujar impostos. “La capacitat normativa dóna molt joc i no parla exclusivament d’augmentar impostos”, ha aclarit. I ha afegit: “La lectura era fàcil, carregar-li tot el mort al govern d’Espanya i dir que els socialistes anem contra Catalunya”.

“No juguem! Entre Catalunya i el Govern d’Espanya sempre triarem Catalunya. Entre el Govern de Catalunya i els interessos dels catalans, a criteri nostre, nosaltres triarem sempre els interessos dels catalans”, encara ha conclòs Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa