El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nadal retreu a CiU les adjudicacions del 2003 estant en funcions
  • CA

El Govern de la Generalitat calcula que el traspàs de poders cap al nou executiu es farà la setmana que va de Sant Esteve a Cap d’Any, axí ho ha dit el conseller de Política Territorial i Obres Públiques en funcions, Joaquim Nadal.

“No treballem amb una data concreta” per a fer el traspàs, ha explicat Nadal, tot i que  ha insistit en deixar clar que serà un traspàs “ordenat i minuciós, en l’àmbit de presidència com pertoca i en l’àmbit de departament a departament, amb una sessió de treball entre els dos consellers, el sortint i l’entrant, en què el sortint donarà compte amb un guió dels temes principals de la gestió i de l’estat de les qüestions sectorials”.

Nadal ha comparat la predisposició per part de l’actual Govern en funcions amb la de CiU l’any 2003. Pel conseller, “el traspàs de fa set anys va ser un full en blanc, i el d’ara serà un full ple”. Nadal ha afegit que serà un “traspàs amb continguts” i que, pel que fa als comptes de la Generalitat, “tots els departaments es referiran al traspàs que faci el Departament d’Economia i Finances”.

A més, Nadal ha dit que hi ha una “diferència abismal a favor de la prudència i de la rigorositat estricta” de les decisions que està prenent ara el Govern en funcions de les que va prendre CiU l’any 2003 quan estava en aquest mateix període. En aquest sentit, ha retret a la federació nacionalista decisions preses per part d’algunes empreses de la Generalitat. “I si hi ho amplien a l’àmbit de la desproporció d’algunes empreses, la desproporció encara seria major, per exemple pel fa a l’adjudicació d’obres”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa