Nadal no descarta liderar el PSC

El cap de l'oposició creu que a la seva formació "no hi ha diferents sectors sinó veus diverses"

El cap de l'oposició, Joaquim Nadal ha criticat aquest matí les primeres actuacions del conseller de política territorial i sostenibilitat, Lluís Recoder. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Nadal ha afirmat que no és cert que Madrid tingui un deute de 960 milions d'euros amb Catalunya, "aquests euros no existeixen". Segons Nadal, l'estat espanyol està complint amb les inversions i ha recordat a Recoder que "a la caixa de les administracions sempre hi ha un marge molt reduït que s'actualitza amb els ingressos" però l'1 de gener "les caixes estan buides".

El recent nomenat cap de l'oposició també ha explicat que al PSC no hi ha diferents sectors "sinó veus diverses". Per això, creu que ha de liderar el PSC un grup de persones que sigui capaç de representar totes aquestes veus. En aquest sentit, s'ha mostrat disposat a dirigir el partit a partir del proper Congrés, "tot i que no és la meva prioritat", ha afegit.

Respecte el grup propi, Nadal creu que s'ha de pressionar el PSOE per dins. "Sempre s'ha votat el que volíem", ha deixat clar.

 
 

Comentaris