El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nadal diu que es poden fer pressupostos sense saber els ingressos
  • CA

El líder de l’oposició, Joaquim Nadal, ha reclamat avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que presenti els pressupostos, encara que no es coneguin els ingressos. El socialista, en sessió de control, ha acusat el convergent de “començar la casa per la teulada”, és a dir, presentar retallades “universals” que “espanten la ciutadania” sense presentar ni els eixos bàsics dels pressupostos.

En el torn de rèplica, Mas ha afirmat que l’objectiu del govern “és gastar amb disciplina sense afectar el benestar social”. I ha assegurat que sense saber els ingressos, ja que l’executiu en aquests moments negocia a Madrid la recuperació de 1.450 milions d’euros pendents, no es poden fer pressupostos.

L’afirmació amb un gest de cap per part de Nadal que fer pressupostos sense saber els ingressos és possible ha portat a Mas a recordar a la bancada socialista que “gràcies a això ara estem com estem”. I els ha demanat “una mica de paciència, coherència i tocar de peus de terra”.

“Estic d’acord que han de fer una oposició dura, però no haurien d’estar una mica més calmats?”, ha etzibat el president a Nadal, avui més contundent després que alguns membres del PSC hagin acusat el grup parlamentari de fer una oposició dèbil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa