El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nadal considera “intolerable” que el govern identifiqui “només CiU amb Catalunya”
  • CA

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha acusat avui al portaveu del Govern, Francesc Homs, de “traspassar una frontera intolerable” en “apropiar-se de Catalunya i el sentiment de catalanitat” i “identificar només CiU amb Catalunya”.

El diputat ha contestat així a les declaracions d’Homs, qui ahir va demanar al PSC lleialtat amb la Generalitat en la negociació amb l’Estat i va acusar els socialistes catalans d’estar “fent feina al PSOE” a base d'”empantanegar” la informació.

Nadal ha assegurat que han estat al costat dels catalans des de l’existència del partit i ha reiterat una vegada més que el govern de CiU infla les dades del dèficit. Unes dades de les quals “no en dubta” la vicepresidenta del govern espanyol, Elena Salgado. Una valoració que Nadal no ha considerat un menyspreu pel PSC.

“Quantes retallades, reduccions, serveis escapçats hauran d’aguantar els ciutadans construïts sobre l’enfundi d’unes xifres inflades i errònies?”. “Inflar les xifres del dèficit, tergiversar-les, sumar les coses dues vegades per justificar retallades i insistir en aquestes retallades i insistir amb contumàcia en suprimir impostos és un contrasentit que el poble de Catalunya no pot acceptar”, ha recalcat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa