El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nadal assegura que en dos anys el PSC haurà recuperat el seu espai
  • CA

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques en funcions i president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha assegurat avui que el debat sobre si els socialistes catalans han de tenir o no un grup propi a Madrid “no és el debat real que ara ha de fer el PSC després de la derrota d’aquestes eleccions” ja que aquest ha d’anar “més enllà”.

Tot i això, Nadal ha admès que “és veritat que el pes a Madrid del socialisme català hauria de ser més alt”. En tot cas, ha reclamat no convertir el grup propi en “el tema” del congrés i resoldre aquesta qüestió abans del conclave.

Nadal ha negat que el PSC sigui un partit en “declivi definiu” i ha previst que en un termini de dos anys haurà recuperat el seu espai polític.

Segons el president del grup parlamentari aquest és el temps que necessiten per recuperar “sectors de la societat que ens havien fet confiança que aquesta vegada ens l’han retirada, tornar a crear expectatives, redefinir el model i tenir lideratges clars i suficients perquè la gent s’engresqui i vulgui fer confiança al PSC”.

I per aconseguir, segons el conseller en funcions, hi ha un tema clau, “superar la dualitat” i “fondre les suposades ànimes” del PSC que, des del seu punt de vista, “no existeixen”, per tal de “donar al PSC la força que té”. “No estem en fase terminal com diuen alguns articulistes”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa